Lördagsguiden


lördag den 08 mars, 2008 kl 12:07 av Kalle

För att inte våra fotbollsintresserade gäster ska lämna oss för någon sämre kopia kommer här en lördagsguide. Eftersom Stryktips kupongen är uppdelad på både lördags- och söndagsmatcher får denna lördagsguide gälla även för dagen som är uppkallad efter den fornordiska solgudinnan Sol.

Match 1 på kupongen spelas mellan två för oss 70-talister klassiska lag. The Reds och Anfield gästas av ett Newcastle som är på dekis och även om några spelare ställs över så viker nog inte Liverpool ner sig på hemmaplan. Tipsbolaget satte Liverpool som sitt fjärde singeltecken och kanske är det någon av oss som sätter sig i soffan för att se resultatet gå vår väg vid 16.00 på Canal + Sport.Blackburn Rovers fick också ett singeltecken på denna veckas tipsmöte. Matchen mot Fulham sänds i Canal + Sport 1 och min gissning är att Peter väljer denna.

ojojoj krutröken låg som en ridå på kontoret när den tunga diskussionen om match 3 va som hetast. När krutröken skingrats sattes X2 vilket gjorde Jonas och Kalle mycket besvikna eftersom man kände sig rejält överkörda.

Peter som hjärntvättat övriga deltagare i TB om hur bra Partypool är, känner nu att han har gjort sitt och är ensam om att tro på poängförlust.

Helgarderingen placerades på match 5 och det är kanske tur för det var ingen som ville ge sig där inte.

Sen är det ett gäng ganska ointressanta matcher med undantag för match 7 som är den intressantaste matchen för oss i TB eftersom det är bullar på spel. Själv tyckte jag att en frukost var lämpligt som bet men ”Myten från Nacka” fegade ur och meddelade att endast bullar placeras i potten. Kalle och Björn står för kalaset om Sheffield vinner och duon Lelle/Jonas får bjuda om QPR går segrande ur striden. Vad sa Peter?

Som vanligt måste ju Björn släppa ett tecken som han är ensam om. Skulle inte förvåna mig om hans kryss i match 8 sitter. Tipsbolaget har en ettatvå för att tvåan låter lite roligare.

Kupongen avslutas med fyra söndagsmatcher och även här får en i tipskungstoppen bli utan sitt kryss. Match 9 satte TB etta tvåa även om Kalle har kryss på singelraden.

Match 10-13 känns ganska säkra och tipsbolaget utnyttjar bara en gardering och lägger den på krysset i matchen mellan The Spurs och Hammers. West Ham som när det grundades hette Thames Ironworks F.C. har inget att sätta emot trots att Ljungberg har hittat formen. Eller som den Tipsbolagets vise sa på tipsmötet ”Det känns som Tottenham har tappat rejält iform sedan ligacupvinsten” varpå Vasastansjuryn kontrar med ”För formen, det har ju West Ham?”.

Mot de tretton. Här kommer vi!

Eftersom vi ikväll ratar Melodifestivalen kan jag rekommendera en intressant fotbollsdiskussion på Aftonbladet mellan Niva och Bank. Eller varför inte se lite Brasiliansk läktakultur från Liobertadores finalen 2007.

Klicka här>>

4 Kommentarer

Peter -   lördag den 08 mars, 2008 kl 15:18   

Jag piffar till lördagen med ett par Unibetrader. Här är den som borde ge vinst:
Barnsley – Chelsea 2
Blackburn – Fulham 1
Inter – Reggina 1
Manchester United – Portsmouth 1

Sen har jag en “tokrad”:
Blackpool – Southampton 1
Charlton – Preston North End 1
Leicester City – Bristol City 2
Palermo – Udinese 1
Reading – Manchester City 2
Stoke City – Burnley 1

Peter -   lördag den 08 mars, 2008 kl 17:32   

Har Sir Haidar någon kommentar till FA-Cup matchen mellan United och Pompey?

Jonas -   lördag den 08 mars, 2008 kl 19:08   

Det var youtube filmen!

Peter -   lördag den 08 mars, 2008 kl 22:26   

Manchester Utd – Portsmouth 0 – 1
Barnsley – Chelsea 1 – 0
!!

 
  Skriv kommentar
 
 
 
Senaste artiklarna
Månadens fotbollscitat

"I think Cassano, Totti and Gattuso can play alongside but not Ibra"

Rocco Siffredi

Reklam:

--------------------------------------------------
För att öka spänningen för våra Liveodds streamar bet365 varje år över 4.000 evenemang direkt - så att du kan spela medan det händer. Bland höjdpunkterna finns varje vecka 5 matcher från Serie A samt tennis från Masters Series.
--------------------------------------------------
Öppna ett konto med bet365 idag och ta del av din öppningsbonus på 100%.
--------------------------------------------------
Stryktipset, Oddset och mycket mer på SvenskaSpel.se. Spela här och nu!
--------------------------------------------------
Unibet - Spela riskfritt 150 kr på Champions League!
--------------------------------------------------
Nya kunder hos Betway.com får 1000 kr gratisspel! Klicka här
--------------------------------------------------