Oj vilken lördag


lördag den 19 maj, 2007 kl 22:14 av Peter

chelsea

Skönt att Chelsea fick dra det längsta strået mot United i FA-cupfinalen. Nu delade de två stora lagen på de två tyngsta titlarna i England. Chelsea förstörde Uniteds dröm om en ”dubbel” med matchens enda mål i förlängningen. Målet var ett riktigt världsklassmål av Drogba som tillsammans med Frank Lampard borrade sig igenom Manchester försvaret med ett väggspel.

Juventus tillbaka.
I Italien blev Juventus åter klara för Serie A efter en förkrossande seger borta mot Arezzo med hela 5 – 1. Efter tvångsnedflyttningen och mutskandalerna har Juventus tagit sig i kragen och dominerat Serie B fullständigt. De startade serien med 9 minuspoäng med det hindrade inte ”Den gamla damen” att ta sig tillbaka till finrummet. Nu återstår och se vilka som följer med Torinolaget upp. Det kan bli klassiska Napoli som gör upp med Genoa om den andra direktplatsen. Jag hoppas på Napoli då den 72 åriga Sofia Loren har lovat en striptease om Napoli tar steget upp. TB love MILF. 3 omgångar återstår. Napoli har två poäng upp till andraplatsen och Genoa. Gissa vilka som möts i sista omgången? just det. Den 10 juni Genoa – Napoli. Det lär bli kravaller.

Sen lördagsbonus. Brunospecial:
På allmän begäran kommer några filmlänkar till Sascha Baron Cohen kultfigur Bruno. Sascha slog igenom stort med sin TV-show The Ali G Show. I den gjorde han bla. Borat som till slut blev en egen film. Jag hoppas även att Bruno får en egen film för han håller minst lika höga humorklass som den gode Borat. Håll till godo. FUNKYZEIT MIT BRUNO!

P.A.R.T.Y>>

Bruno på NewYork Fashion Week (kolla in masken i slutet)>>

Bruno i Miami>>

 
  Skriv kommentar
 
 
 
Senaste artiklarna
Månadens fotbollscitat

"I think Cassano, Totti and Gattuso can play alongside but not Ibra"

Rocco Siffredi

Reklam:

--------------------------------------------------
För att öka spänningen för våra Liveodds streamar bet365 varje år över 4.000 evenemang direkt - så att du kan spela medan det händer. Bland höjdpunkterna finns varje vecka 5 matcher från Serie A samt tennis från Masters Series.
--------------------------------------------------
Öppna ett konto med bet365 idag och ta del av din öppningsbonus på 100%.
--------------------------------------------------
Stryktipset, Oddset och mycket mer på SvenskaSpel.se. Spela här och nu!
--------------------------------------------------
Unibet - Spela riskfritt 150 kr på Champions League!
--------------------------------------------------
Nya kunder hos Betway.com får 1000 kr gratisspel! Klicka här
--------------------------------------------------