Tjernas mössa


fredag den 10 november, 2006 kl 20:31 av Björn

Firmans svar på aftonbladets bilder som skakar AIK

En journalist som vi kan kalla för "Robban Larv" har grava alkoholproblem. Han har även varit sjukskriven från sitt arbete på grund av detta.

En journalist som vi kan kalla för "Sigge Fotbollen mår bra Pank" är medlem i en så kallad "bastuklubb" som besöks av nästan uteslutande homosexuella män.

En journalist som vi kan kalla för "Patrik Brännman" är en känd kokainmissbrukare vilket heller inte är någon större hemlighet för flera på redaktionen enligt vår "uppgiftslämnare".

En journalist som vi kan kalla för "Daniel Tranansaft" har tagit för vana att kontakta mödrar till en annan klubbs supportrar för att fråga hur det känns att vara mor till en "fotbollshuligan". Han tyckte dock inte det var lika roligt när supportrar till samma klubb ringde hem till hans egen mor för att fråga hur det känns att vara mamma till en "pedofil".

För just pedofiler är ju något som denna tidning hushållit med genom åren. Chefredaktören, som vi kan kalla för "André Svin", har ju tidigare sagt att "vi kommer aldrig hänga ut pedofiler".

Detta förklarar ju också varför man skyddade och försökte tysta ner storyn om dels den pedofildömde Aftonbladet journalisten som vi kan kalla för "Anders Hare" som dömdes till sex månaders fängelse efter att ha spridit barnpornografi via tidningens dator.
Eller varför man skyddade och tystade ner storyn med den pedofilmisstänkte Aftonbladet fotografen "Bengt Elgbeach" som avslöjades i samband med den stora europeiska pedofilhärvan som nystades upp under förra året. Däremot så har tidningen visat att man gärna hänger ut fotbollssupportrar som livsfarliga brottslingar med bilder när de misstänks för brott som i värsta fall kan ge bötesstraff.

FOTNOT: Eventuella likheter med verkliga personer eller verkliga händelser är en reeen tillfällighet.

2 Kommentarer

King Casual -   söndag den 12 november, 2006 kl 17:49   

Mösa?

Gordon Strachan -   torsdag den 16 november, 2006 kl 14:29   

Tjernas?

 
  Skriv kommentar
 
 
 
Senaste artiklarna
Månadens fotbollscitat

"I think Cassano, Totti and Gattuso can play alongside but not Ibra"

Rocco Siffredi

Reklam:

--------------------------------------------------
För att öka spänningen för våra Liveodds streamar bet365 varje år över 4.000 evenemang direkt - så att du kan spela medan det händer. Bland höjdpunkterna finns varje vecka 5 matcher från Serie A samt tennis från Masters Series.
--------------------------------------------------
Öppna ett konto med bet365 idag och ta del av din öppningsbonus på 100%.
--------------------------------------------------
Stryktipset, Oddset och mycket mer på SvenskaSpel.se. Spela här och nu!
--------------------------------------------------
Unibet - Spela riskfritt 150 kr på Champions League!
--------------------------------------------------
Nya kunder hos Betway.com får 1000 kr gratisspel! Klicka här
--------------------------------------------------