Va f-n SvenskaSpel!


fredag den 08 juni, 2007 kl 18:04 av Peter

Vad sysslar egentligen SvenskaSpel med? Det handlar så klart om den avbrutna matchen mellan Danmark och Sverige, match 1 Stryktipset omgång 22. SvenskaSpel gick ut med informationen att de skulle avvakta UEFA´s beslut innan de skulle bestämma vilken tecken som styrktipsmatchen skulle få. Idag kom beslutet från UEFA. Matchen mellan Danmark och Sverige slutar 0 -3. En solklar tvåa i mina ögon. Varför avvaktades det med beslutet att sätta krysset tills på fredagen? Det handlar inte om så mycket pengar. Visst vi på tipsbolaget.com skulle ha fått några hundralappar extra om det hade blivit en tvåa.
Nej detta handlar om informationsspridning. När SvenskaSpel gick ut på sin hemsida med avvaktan på UEFA´s beslut var jag säker på att de skulle gå på det resultatet som UEFA bestämde sig för. Jag har inte läst någonstans (innan fredagen) om att beslutet som UEFA tog inte skulle vara det som gällde. Tydligen gäller detta, UEFA beslutade att matchen inte skall spelas om då väljer SvenskaSpel att inte lotta matchen istället gäller resultatet då matchen avbröts. Ingen hänsyn till att Sverige hade fått en straff tilldömd vid tillfället matchen avbröts. Nej jag ger RÖTT kort till SvenskaSpel och deras informationsansvariga! Och Ja jag har läst regel 9.1.2. Följ UEFA´s regler istället för att hitta på egna!

3 Kommentarer

Junior Wahlgren -   fredag den 08 juni, 2007 kl 21:03   

Skandal Svenska Spel!! Men ni sparade väl bara en halv mille på X:ett!! Jävla nötter!! Så jävla lågt och snål galtigt!! Jävla Gotlänningar!!!

Ni borde börja springa nu!!

// Gute gute here we come..

Zlatan -   fredag den 08 juni, 2007 kl 21:17   

Jag tycker det var ett fint initiativ av Svenska Spel att sätta ett kryss.
Rätt ska va rätt :-)

Peter S -   lördag den 09 juni, 2007 kl 00:04   

Javisst var det rätt att det blev ett kryss. Det stog ju 3-3 när de bröt matchen så något annat resultat hade ju varit alldeles uppåt väggarna. Med stor sannolikhet hade Ljungberg missat straffen om han hunnit slå den…så...3-3 och kryss. Helt rätt! Hehehehelt rätt.

Skönt att man kan lita på gamla fina hederliga Svenska Spel.

Den enes bröd, den andres död…som den store filosofen Paul Bärlund skulle sagt.

 
  Skriv kommentar
 
 
 
Senaste artiklarna
Månadens fotbollscitat

"I think Cassano, Totti and Gattuso can play alongside but not Ibra"

Rocco Siffredi

Reklam:

--------------------------------------------------
För att öka spänningen för våra Liveodds streamar bet365 varje år över 4.000 evenemang direkt - så att du kan spela medan det händer. Bland höjdpunkterna finns varje vecka 5 matcher från Serie A samt tennis från Masters Series.
--------------------------------------------------
Öppna ett konto med bet365 idag och ta del av din öppningsbonus på 100%.
--------------------------------------------------
Stryktipset, Oddset och mycket mer på SvenskaSpel.se. Spela här och nu!
--------------------------------------------------
Unibet - Spela riskfritt 150 kr på Champions League!
--------------------------------------------------
Nya kunder hos Betway.com får 1000 kr gratisspel! Klicka här
--------------------------------------------------